Ohjeet jäseneksi liittymiseen

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista. Yhdellä maksulla koko tarjonta käytössä!
Ensimmäisen kerran voi kokeilla maksutta.

Seurassamme on käytössä Hoika Jäsentieto-palvelu.
Jäseneksi liittyminen ja laskutus tapahtuu tämän ohjelman kautta.

Ohjelman käyttö edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee liittymään jäseneksi.

1. REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan Hoika Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä.

- valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla.

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan klikkaa sisäänkirjautuminen -sivulta "Unohditko salasanan?"

Jos tietosi muuttuvat, muista päivittää ne myös Hoika Jäsentieto -rekisteriin.

2. ILMOITTAUTUMINEN

- sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (nimi tai sähköpostiosoite + salasana)

- etene kohdasta "ilmoittautuminen" ohjeiden mukaan

- ilmoittautumisesi on vastaanotettu, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos laskua ei löydy, tarkista roskapostikansio.

3. HALUATKO MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Rekisteröidy normaalisti Hoika Jäsentieto-ohjelman käyttäjäksi. Ilmoittaudu jäseneksi valitsemallesi kaudelle. Tuo lasku ja liikuntasetelit ohjaajalle. Jos liikuntasetelit eivät kata koko laskun summaa, maksa jäännössumma alkuperäisen laskun viitenumerolla.

4. MAHDOLLISET ONGELMATILANTEET

- ota yhteyttä posti@liikuntaseura.fi tai puh. 044 565 9014 / Taru Taipale

Tästä pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan jäsentietojärjestelmään.